DÁT WAT JE OP SCHOOL NIET LEERT

Hoe ga je om met alle prikkels en onzekerheden in jouw leven. Hoe ontdek je jouw levenspad in het enorme wegennet aan kansen en mogelijkheden. Hoe blijf je dicht bij jouw unieke jij in een maatschappij waar de buitenkant zo belangrijk lijkt. Hoe leer je waar het echt om gaat in het leven als je precies dát niet leert op school.

HOE DAN?

Waar je ook mee zit, je hoeft het niet alleen op te lossen.
Ik luister en denk graag met je mee.

Praktische begeleiding en advisering

Bij het Levensloket blijft het niet bij coaching. Om je doel te bereiken kan het nodig zijn dat je actief dingen gaat ondernemen, regelen en organiseren. Ik kan je begeleiden en ondersteunen. Daarbij kun je denken aan het aanvragen van een studiefinanciering, een uitkering, het inschrijven bij een school, wonen, de stap naar een ander loket (b.v. een psycholoog) enz.

Werkwijze

We starten met het ontrafelen van jouw coachvraag. We gaan verkennen, verdiepen en actie ondernemen. Met ondersteuning van diverse werkvormen gaan we met jouw coachvraag aan de slag. We kijken naar de gebieden in je leven waar je problemen ervaart met behulp van de levensgebiedenscan.
We gaan ontdekken hoe jij je eigen leven wilt vormgeven. Jonge mensen hebben veerkracht. Jij dus ook! En die gaan we inzetten.